Kontrolpanelet er lavet til at give dig et hurtigt overblik over de vigtigste tal og aktiviteter i din Effihub løsning.

Øverst til venstre finder du feltet "Gå til kunde", hvor du nemt kan søge på en kunde og gå til kunden detaljeside. Her får du alle informationer om din kunde du finder også både timeseddel opgaver og klippekort.

I takt med der kommer flere moduler og funktioner i Effihub, vil vi også tilføje flere muligheder for at få vist informationer i kontrolpanelet.

Som udgangspunkt vises der tal for både timesedler og klippekort, men hvis du ønsker kun at se klippekort eller timesedel tal, kan du skifte kontrolpanel layout ved, at klikke på tandhjulet øverst til højre.