Velkommen indenfor i Effihub

Inden du begynder at registrere tid eller klip og lukke dine kunder ind i din kundeHUB, kan det være godt at vide, hvor du finder de forskellige funktioner. I denne video viser vi dig rundt i admin-delen af Effihub og udpeger de vigtigste funktioner.

Vil du gerne prøve at oprette et klippekort og registrere nogle klip eller tilføje en opgave på en timeseddel, så har vi allerede oprettet en demokunde og et demoklippekort, som du kan lege med.

Sørg også for at bruge lidt tid på at indtaste dine firmaoplysninger og gå igennem HUB-indstillingerne, inden du begynder at invitere dine kunder indenfor.