Sådan opretter du klippekort

Inden du kan oprette et klippekort, skal du først oprette kunden, som klippekortet skal tilknyttes. Vil du vide, hvordan du opretter en kunde, så klik her.

Opret klippekort

Der findes to typer af klippekort i Effihub.

• Standard klippekort som er ‘engangsklippekort’
  • Periodiske klippekort som er klippekort, der automatisk fornyes efter en bestemt periode.

Du vælger selv enhed, pris, antal klip, udløb, m.m., når du opretter et klippekort.

For at oprette et nyt standard eller periodisk klippekort, går du til menupunktet ‘Klippekort > Opret klippekort’. Vælg derefter, om det skal være et standard eller periodisk klippekort.

Nu skal du vælge, hvilken kunde klippekortet skal tilknyttes. Klik på ‘Kunde (vælg en kunde)’ og find kunden i drop down listen eller begynd at taste kundens navn – listen sorteres efter din indtastning.

Du kan enten oprette et nyt klippekort fra bunden ‘Opret ny fra bunden’, eller du kan vælge en allerede oprettet skabelon. Skabeloner kan være meget nyttige og spare dig noget tid. Læs mere om klippekort skabeloner her.

Vælger du en skabelon, så bliver felterne automatisk udfyldt med indstillingerne fra skabelonen.

Skabeloner kan også bruges som et udgangspunkt for at oprette en ny type klippekort til den specifikke kunde. Hvert enkelt felt kan ændres og tilpasses. Disse ændringer påvirker kun det klippekort, du er ved at oprette og ændrer ikke indstillingerne i den oprindelige skabelon.

Vælger du at starte fra bunden, vil felterne være tomme, og du kan nu oprette et unikt klippekort.