Billy opsætning

Billy er et regnskabsprogram til selvstændige og mindre virksomheder. Hvis du allerede bruger eller har tænkt dig at bruge Billy til dit regnskab, så kan du aktivere integrationen til Effihub og gøre din hverdag lidt lettere.

Med Billy integrationen til Effihub kan du:

1. Synkronisere kunder mellem Effihub og Billy, så du kun behøver oprette dem et sted.
  2. Oprette fakturaer i Billy direkte i Effihub. Du kan enten oprette fakturaerne som kladde i Billy, eller du kan bogføre og sende e-mail til kunden med det samme (kræver at du har “automatisk fakturanummer” aktiveret i Billy).
  3. Vise dine kunders fakturahistorik i din kundeHUB, så de altid har adgang til gamle fakturaer.

Opret forbindelse til Billy

1. Log ind i din Effihub konto og gå til ‘Indstillinger > Integrationer’.
  2. Tryk på knappen ‘Opsætning’ i Billy boksen.
  3. Følg instruktionerne på opsætningssiden og indsæt din Billy nøgle.

Billy opsætning

Når du har oprettet forbindelse, vil du blive ført til Billy indstillinger i Effihub. Her vælger du, hvilke funktioner du vil aktivere, og indstiller dine standardvalg (afhængigt af hvad du aktiverer).

Synkronisér kunder til og fra Billy

Tryk på knappen ‘Start’ for at gå til kundeimport, hvor du nu har fået en ny funktion tilgængelig.

Du kan læse mere om synkronisering med Billy her.

Aktivér fakturering via Billy

Aktivér denne funktion for at gøre det muligt at oprette fakturaer i Billy via Effihub. Når du opretter et nyt klippekort, kan du samtidig overføre det som en faktura til Billy.

Du kan enten vælge kun at oprette fakturaen som kladde i Billy, eller du kan oprette, bogføre og e-mail fakturaen med det samme.

Når du aktiverer fakturering, får du nogle ekstra indstillinger til rådighed, som vi beder dig kigge på. Når vi sender en faktura fra Effihub via Billy, så prøver vi at bruge så mange af dine Billy indstillinger som muligt.

OBS! Det er vigtigt, at du IKKE har aktiviteten “Manual invoice number” i Billy, hvis du vil fakturere fra Effihub via Billy.

Vi bruger dit standard Billy fakturadesign og betalingsmetode, når vi fakturerer fra Effihub (Log ind i Billy for at bekræfte, at de to standardindstillinger er opsat korrekt).

Vi bruger også de standard betalingsbetingelser, du har opsat i Billy for den specifikke kunde. Hvis intet er specificeret, så bruger vi dine globale Billy indstillinger.

Men vi har brug for, at du vælger et standardprodukt (liste trukket fra Billy) samt skriver et standard e-mail emne og indhold. Dit e-mail emne bruges, når du vælger at bogføre og sende faktura med det samme. Både emne og indhold kan redigeres for hver individuel faktura, når den oprettes.

Det er desværre ikke muligt for os at bruge/trække de standard e-mail tekster, du har opsat i Billy.

Læs mere om fakturering via Billy her.

Aktivér fakturahistorik i HUB’en

Når denne funktion er aktiveret, så får alle dine kunder et nyt menupunkt, når de logger ind i din kundeHUB.

Menupunktet ‘Fakturaer’ giver dine kunder mulighed for at hente gamle fakturaer fra dig. Vi viser dem simpelthen hele kundens fakturahistorik fra Billy.

Du vil også have adgang til kundens fakturahistorik i Effihub admin. Bare gå til kundens detaljeside og tryk på ‘Vis fakturaer fra Billy’.

Bemærk, at kunden skal være synkroniseret med Billy, for at vi kan vise fakturaer.