Klippekort opgavelog

For at se et specifikt klippekorts opgavelog skal du starte med at finde klippekortet enten i ‘Klippekort > Alle klippekort’ oversigten eller ved at gå til kundens side.

Alt efter om du kigger på et standard eller et periodisk klippekort, så ser loggen lidt forskellig ud.

Åbn klippekort loggen

Find det klippekort du leder efter under ‘Klippekort > Alle klippekort’. Klik enten på klippekortets navn i listen, eller klik på menu ikonet i kolonnen handlinger og vælg “Se log’.

Klippekortets detaljer

På klippekort loggen for et standard klippekort ser du øverst information om klippekortet. Dvs. klippekort navn, klip brugt/tilbage, klip værdi, udløbsdato m.m.

Øverst har du knapper til sletning, redigering, eksport og oprettelse af klip.

Under detaljerne om klippekortet finder du listen over registrerede opgaver/klip. Klik på knappen ‘Rediger’ ud for en opgave for at redigere den.

I højre side har du forskellige infobokse med flere data om klippekortet.

Overfør overtræk

Overfør overtræk vises kun, hvis der på kunden findes klippekort med overtræk, som kan overføres til dette klippekort. I en anden hjælpeartikel beskriver vi hvordan du nemt laver en overførsel af overtræk.

Fakturering af klippekort

Faktureringsboksen bliver vist, hvis du har opsat integration til et regnskabsprogram. Du kan oprette en faktura for klippekortet samtidig med, at du opretter et nyt klippekort, men du har også mulighed for at gøre det efterfølgende her.

Noter

Når du opretter et klippekort, kan du tilføje både interne noter og en besked til kunden. De vises her og kan redigeres ved at klikke på blyant ikonet/knappen ved siden af ‘Registrer klip’ knappen øverst.

Link til et klippekort

Hvis du du har brug at kopiere et link til et specifikt klippekort, så kan du ikke bare kopiere fra browserens URL felt, når du er inde på klippekort loggen.

Du skal i stedet bruge ‘kopier link’ knappen du finder øverst på klippekort loggen sammen med de andre funktionsknapper (rød pil i billedet). Dette link vil automatisk redirecte dig til dette klippekort og selvom du er logget ud inden du går til linket. Du vil i det tilfælde først blive bedt om at logge ind, hvorefter du redirectes til klippekortet.

OBS! Linket vil kun virke for team medlemmer/brugere på din konto. Dette link vil ikke virke for dine kunder.