Sammensæt dit team

Under 'Indstillinger > Mit team' kan du tilføje, redigere og slette brugere i dit team. 

Teambrugere har adgang til admin-delen af din Effihub konto og kan registrere opgaver. Teambrugere kan tildeles forskellige roller alt efter, hvilke redigeringsmuligheder de skal have (se beskrivelse af teamroller nederst i denne artikel).

Hvis du vil slette en bruger i dit team, så bemærk, at Effihub vil bede dig overføre ejerskab af alle registrerede opgaver, dokumenter m.m. til en anden i dit team.

Tilføj licenser

For hver adminbruger/teammedlem skal man have en Effihub licens. Både kontoejer og administrator roller kan tilføje nye teammedlemmer, men kun hvis der er en ledig licens.

For at tilføje flere licenser skal du enten gå til 'Indstillinger > Min konto' eller til 'Mit team' og derefter klikke på knappen 'Tilføj flere brugere' i boksen 'Udvid dit team'.
OBS! Det er kun kontoejer, som kan tilføje nye licenser.

Indstillinger > Mit team (klik på knap for at gå til Min konto).

Indstillinger > Min konto
Klik på tekstlinket 'Tilføj licenser'. Nu kan du vælge, hvor mange licenser du vil tilføje. Tryk derefter på knappen 'Opgrader'.

Opsig licenser
Hvis du vil opsige en licens er det samme sted, som du tilføjer licenser. Tryk på tekstlinket 'Opsig licens' og følg instruktionerne. 

OBS! Den sidste licens (kontoejer) kan ikke opsiges automatisk, men gøres ved at sende en mail til support@effihub.com.

Tilføj et nyt teammedlem

På siden 'Indstillinger > Mit team' ser du en liste over eksisterende teammedlemmer. Tryk på 'Opret ny bruger' for at tilføje et nyt teammedlem (det kræver, at der er ledige licencer, og at du er enten kontoejer eller administrator).

Du kommer nu til en ny side, hvor du udfylder brugerens navn og e-mail m.m. Der sendes automatisk en velkomstmail til brugeren med login info, når du trykker 'Opret bruger'.

Teamroller

Kontoejer kan tilgå og ændre alt, inklusive:

  • tilføje, redigere og slette alt, ligemeget hvem der er ophavsmand.
  • tilføje, redigere og slette brugere i teamet.
  • eksportere data.
  • overføre kontoejerskab.
  • redigere abonnement, teamstørrelse og faktureringsoplysninger.


Administrator
kan tilgå og ændre alt bortset fra at:

  • ændre Effihub abonnement
  • ændre teamstørrelse/antal licenser
  • ændre faktureringsoplysninger for kontoen

Medarbejdere er en begrænset brugerrolle, der kan:

  • Se alle kunder og noter
  • Se alle klippekort (men uden priser)
  • Downloade PDF rapporter for klippekort
  • Se alle timeseddel opgaver
  • Registrere klippekortopgaver
  • Registrere timeseddel opgaver (som fakturerbar eller intern tid - prisen er skjult)
  • Personligt kontrolpanel - opsummering af registreret tid og klip
  • Basisinformation om andre teammedlemmer (navn, e-mail, rolle, telefonnummer)

Medarbejdere kan ikke:

  • Se priser, salgstal og andre statistikker
  • Eksportere data
  • Oprette, redigere og slette kunder
  • Oprette, redigere og slette klippekort
  • Redigere eller slette andre teammedlemmers opgaver
  • Masseimportere kunder
  • Se eller redigere HUB-indstillinger
  • Se fakturaer via integration
  • Fakturere timesedler (eller markere opgaver som faktureret)
  • Se fakturahistorik for timesedler
  • Hente timeseddel rapporter
  • Ændre indstillinger
  • Tilføje, redigere eller slette brugere i teamet.
  • Ændre abonnement, teamstørrelse og faktureringsoplysninger.
Fandt du dit svar?