Tilføj teammedlemmer og administrer brugerroller

Sammensæt dit team

Under ‘Indstillinger > Mit team’ kan du tilføje, redigere og slette brugere i dit team.

Det er også her, at du tilpasser den enkelte brugers standard timepris (timeprisen bruges, når der registreres tid på en timeseddel). Det kan du læse mere om her.

Teambrugere har adgang til admin-delen af din Effihub konto og kan registrere opgaver. Teambrugere kan tildeles forskellige roller, alt efter hvilke redigeringsmuligheder de skal have (se beskrivelse af teamroller nederst i denne artikel).

Hvis du vil slette en bruger i dit team, så bemærk, at Effihub vil bede dig overføre ejerskab af alle registrerede opgaver, dokumenter m.m. til en anden i dit team. Du kan godt beholde en bruger i systemet (hvis du vil beholde historikken), men bare fjerne brugerens adgang til at logge ind.

Tilføj licenser

Hvert teammedlem skal have en Effihub licens. Både kontoejer og administratorroller kan tilføje nye teammedlemmer, men kun hvis der er ledige licenser.

For at tilføje flere licenser skal du enten gå til

• ‘Indstillinger > Min konto’
  • …eller ‘Mit team’ og derefter klikke på knappen ‘Tilføj flere brugere’ i boksen ‘Udvid dit team’.

OBS! Det er kun kontoejer, som kan tilføje flere licenser.

Indstillinger > Mit team (klik på knap for at gå til Min konto).

Indstillinger > Min konto
Klik på tekstlinket ‘Tilføj licenser’. Nu kan du vælge, hvor mange licenser du vil tilføje. Tryk derefter på knappen ‘Opgrader’.

Opsig licenser

Skal din Effihub konto helt opsiges, så bare skriv til os i chatten eller på support@effihub.com og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Der er ingen binding i Effihub, udover den periode du allerede har betalt for. Krydser din opsigelse og vores bekræftelse heraf datoen for næste betaling (f.eks. hen over en weekend), så tilbagebetaler vi den betaling, som er trukket efter din opsigelse er sendt.

Du kan opsige enkeltlicenser, som ikke er i brug. Hvis alle dine licenser er i brug, skal du først slette en eller flere brugere i dit team, før du kan opsige licensen. Det gør du på siden ‘Indstillinger > Mit team’. Læs mere her.

Vær venligst opmærksom på, at licenser opsiges omgående og evt. balance for resten af abonnementsperioden ikke refunderes jvf. vores Abonnementsvilkår.

Tilføj et nyt teammedlem

På siden ‘Indstillinger > Mit team’ ser du en liste over eksisterende teammedlemmer. Tryk på ‘Opret ny bruger’ for at tilføje et nyt teammedlem (det kræver, at der er ledige licencer, og at du er enten kontoejer eller administrator).

Du kommer nu til en ny side, hvor du udfylder brugerens navn, e-mail, timepris m.m. Der sendes automatisk en velkomstmail til brugeren med login info, når du trykker ‘Opret bruger’.

Teamroller

Kontoejer kan tilgå og ændre alt, inklusive:

• Tilføje, redigere og slette alt, lige meget hvem der er ophavsmand.
  • Tilføje, redigere og slette brugere i teamet.
  • Eksportere data.
  • Overføre kontoejerskab.
  • Redigere abonnement, teamstørrelse og fakturerings oplysninger.

Administrator kan tilgå og ændre alt bortset fra at:

• Ændre Effihub abonnement
  • Ændre teamstørrelse/antal licenser
  • Ændre faktureringsoplysninger for kontoen

Medarbejdere er en begrænset brugerrolle, der kan:

• Se alle kunder og noter
  • Se alle klippekort (men uden priser)
  • Downloade PDF rapporter for klippekort
  • Se alle timeseddel opgaver
  • Registrere klippekortopgaver
  • Registrere timeseddel opgaver (som fakturerbar eller intern tid – prisen er skjult)
  • Personligt kontrolpanel – opsummering af registreret tid og klip
  • Basisinformation om andre teammedlemmer (navn, e-mail, rolle, telefonnummer)

Medarbejdere kan ikke:

• Se priser, salgstal og andre statistikker
  • Eksportere data
  • Oprette, redigere og slette kunder
  • Oprette, redigere og slette klippekort
  • Redigere eller slette andre teammedlemmers opgaver
  • Masseimportere kunder
  • Se eller redigere HUB-indstillinger
  • Se fakturaer via integration
  • Fakturere timesedler (eller markere opgaver som faktureret)
  • Se fakturahistorik for timesedler
  • Hente timeseddel rapporter
  • Ændre indstillinger
  • Tilføje, redigere eller slette brugere i teamet.
  • Ændre abonnement, teamstørrelse og faktureringsoplysninger.