Klipforbrug rapport

Under ‘Rapporter > Klipforbrug’ har du mulighed for at trække rapporter over klipforbrug af klip på tværs af teammedlemmer, kunder og tid.

Med dette værktøj kan du f.eks. trække en rapport for klipforbrug på en bestemt kunde, eller du kan se, hvad de forskellige teammedlemmer har registreret af klip i en given periode.

Har du angivet pris på dine klippekort, så beregner Effihub også værdien i kroner, så du kan se den samlede omsætning for teammedlemmer eller kunder.

Hvad vil du gerne se?

Start med at vælge en start- og slutdato, som du vil kigge på.

Derefter har du nogle filtreringsmuligheder, som kan præcisere din rapport.

• Vælg et eller flere teammedlemmer (vælger du ingen, så kommer alle med i rapporten).
  • Vælg én eller flere kunder du vil kigge på (vælger du ingen, så kommer alle kunder, som der er registreret klip på i perioden med i rapporten).
  • Vælg et eller flere mærkater for at filtrere på kunder med specifikke mærkater tilknyttet.

OBS! Vælger du en eller flere mærkater, er det ikke muligt at filtrere på kunder og omvendt.

Til sidst kan du vælge, om rapporten skal grupperes efter brugere/teammedlemmer eller efter kunder. Prøv at hente en rapport med hver af dem, og du kan hurtigt se forskellen.

Selve rapporten

I rapporten får du vist en række bokse, hvor data er grupperet enten efter brugernavn eller kundenavn. Lige meget hvilken type rapport du har valgt, så gælder det, at rapporten viser antal klip registreret for den valgte periode.

Hvis klippekortet er oprettet med en salgspris, så får du i den sidste kolonne vist, hvor stor en værdi i kr., som de registrerede klip repræsenterer.

Er der klippekort i den valgte periode, som ikke har en salgspris, så vil der i stedet for en værdi i kr. være en besked og et link til klippekortet. Klikker du på ‘Se detaljer’, kan du se hvilket klippekort, det drejer sig om, og du kan åbne klippekortloggen (åbner i ny fane).

Hvis du gerne vil have en rapport med værdi i kroner, så kan du redigere de pågældende klippekort og tilføje en salgspris, hvorefter du kan trække en ny rapport.