En af de bedste ting ved Effihub er, at du kan give dine kunder adgang til at følge med i deres time- og klippekortforbrug ved at give dem adgang til at logge ind i din kundeHUB.

Inden du begynder at invitere dine kunder ind i din kundeHUB, er det en god ide, at gå igennem HUB indstillingerne og tilpasse farver og tekster, så de passer til din virksomhed.

Dine kunder logger ind samme sted, som du selv gør (ditfirmanavn.effihub.com). Du kan se, hvordan du giver dine kunder adgang her.

Se, hvad dine kunder ser

Din kundeHUB ser anderledes ud end din Effihub admin-konto, og det kan være godt en gang imellem at tjekke, hvad det er dine kunder oplever, når de logger ind.

Du kan 'imitere' dine kunders login, så du kan se, hvordan HUB'en ser ud for en specifik kunde.

Gå til 'Kunder > Alle kunder' for at se en oversigt over alle dine kunder i din Effihub løsning. I kolonnen 'Handlinger' kan du for hver kunde klikke på linket 'Se HUB'. Det vil åbne din kundeHUB, som den specifikke kunde oplever den, når de logger ind. HUB'en åbner i en ny fane.

Det er også muligt at åbne kundeHUB'en, hvis man er på en kundes detaljeside. Ved området med HUB-indstillinger finder du en 'Se HUB' knap og den findes også i menuen længst til højre.