Tilføj og rediger klip-enheder

Klip-enheder bruges til at bestemme, hvor meget et klip er værd (f.eks. 30 minutter eller 1 workshop).

Din Effihub løsning har nogle standardenheder, men du har også mulighed for at tilføje dine egne enheder, så det passer til din forretning og dine produkter eller ydelser.

Under menupunktet ‘Klippekort > Enheder’ kan du oprette, slette og tilpasse klip-enheder på din konto.

Hvis du f.eks. vil oprette et klippekort, hvor et klip er lig med en ‘workshop’, så kan du oprette ‘workshop’ som en enhed.

For hver enhed kan du angive, hvad et klip normalt svarer til i timer og minutter (angivet som minutter i tabellen). Denne tidsangivelse for et klip bruger vi til at udregne den brugte tid i rapporter, når der ikke er angivet reel tid på en klippekortopgave.

OBS! Redigering af tid pr. klip for enheder virker kun på fremtidige opgaveregistreringer. Har du gamle/eksisterende klippekort med specielle enheder, så kontakt os og vi kan hjælpe med tilføje tid pr. klip til allerede registrerede opgaver, så dine rapporter over afsluttede opgaver bliver mere fyldestgørende.