Når du opretter din Effihub konto, så opretter du samtidig dit eget "subdomæne" og login URL. De fleste bruger deres firmanavn, så login linket f.eks. hedder firmanavn.effihub.com.

Du vil også få en velkomstmail kort efter oprettelse, hvor du også finder din login URL.

Det er samme login side, som dine kunder også skal bruge, når du giver dem adgang til din Effihub kundeHUB. De vil blot blive ledt ind på deres kundeområde efter login, hvor du og dit team vil blive ledt ind i Effihub admin-delen.

Jeg kan ikke finde min login side?

Har du glemt, hvad din login URL er, så kan du finde det ved at indtaste din e-mail på denne side (som på videoen):

https://login.effihub.com/

Du finder også et link til dette værktøj under menupunktet "Mere" på effihub.com