Dinero opsætning

Hvis du allerede bruger eller har tænkt dig at bruge Dinero til dit regnskab, så du aktivere integrationen i Effihub og gøre din hverdag lidt lettere.

Med Dinero integrationen til Effihub kan du:

1. Importere/eksportere og matche kunder mellem Effihub og Dinero, så du kun behøver oprette dem et sted.
  2. Oprette fakturaer i Dinero direkte fra Effihub. Du kan enten oprette fakturaerne som kladde i Dinero, eller du kan bogføre og sende e-mail til kunden med det samme.
  3. Vise dine kunders fakturahistorik i din kundeHUB, så de altid har adgang til gamle fakturaer.

Opret forbindelse til Dinero

1. Log ind i din Effihub konto og gå til ‘Indstillinger > Integrationer’.
  2. Tryk på knappen ‘Opsætning’ i Dinero boksen.
  3. Følg instruktionerne på opsætningssiden og indsæt dit Dinero firma ID og API nøgle.

Dinero opsætning

Når du har oprettet forbindelse, vil du blive ført til Dinero indstillinger i Effihub. Her vælger du hvilke funktioner, du vil aktivere og opretter dine standardvalg (afhængigt af hvad du aktiverer).

Synkroniser kunder til og fra Dinero

Tryk på knappen ‘Start’ for at gå til kundeimport, hvor du nu har fået en ny funktion tilgængelig. Du finder også denne funktion under menupunktet ‘Kunder > Importer kunder’.

Du kan læse mere om synkronisering med Dinero her.

Aktivér fakturering via Dinero

Aktivér denne funktion for at gøre det muligt at oprette fakturaer i Dinero via Effihub. Når du opretter et nyt klippekort, kan du samtidig overføre/oprette det som en faktura til Dinero

Du kan enten vælge kun at oprette fakturaen som kladde i Dinero, eller du kan oprette, bogføre og e-maile fakturaen automatisk.

Læs mere om fakturering af klippekort via Dinero her.

Læs mere om fakturering af timesedler her

Aktivér fakturahistorik i HUB’en

Når denne funktion er aktiveret, så får alle dine kunder et nyt menupunkt, når de logger ind i din kundeHUB (hvis du har givet dem adgang).

Menupunktet ‘Fakturaer’ giver dine kunder mulighed for at hente gamle fakturaer fra dig. Vi viser dem hele deres fakturahistorik fra Dinero.

Du vil også selv have adgang til kundens fakturahistorik i Effihub admin. Bare gå til kundens detaljeside og tryk på ‘Vis fakturaer fra Dinero’.

Bemærk, at kunden skal være synkroniseret med Dinero, for vi kan vise fakturaer.