Hvilke integrationer findes der til Effihub

I Effihub har vi integration til regnskabssystemerne Dinero, e-conomic og Billy.

Når du er logget ind på din Effihub konto, findes integrationer under menupunktet ‘Indstillinger’.

Er boksen grå, er udvidelsen ikke aktiveret – og er boksen blå, så er den pågældende integration aktiveret korrekt, og du vil kunne tilgå dens indstillinger.

Hver integration har sin egen opsætningsmanual, som du bliver guidet igennem i løbet af opsætningen.

Vi hører gerne fra dig, hvis der er integrationer, du savner. Tag fat på os i chatten og vi skal se, hvad vi kan gøre. Vi planlægger at udgive en åben API, så det også bliver muligt at bygge sine egene integrationer og at bruge værktøjer som Make, Zapier og lignende.