Introvideo

1 Velkommen til din Effihub konto

Inden du begynder at oprette opgaver, registrere tid eller klip og lukke dine kunder ind i din kundeHUB, kan det være godt at vide, hvor du finder de forskellige funktioner.

I denne video får du en kort introduktion til de vigtigste funktioner.

2 Opret noget testopgaver

Vil du gerne prøve at oprette et klippekort og registrere nogle klip eller tilføje en opgave på en timeseddel, så har vi allerede oprettet en demokunde, som du kan bruge til test.

Vil du vide mere om de forskellige opgavetyper i Effihub, så læs denne artikel >

3 Opret din første kunde

Gå til menupunktet ‘Kunder > Ny kunde’ for at oprette din første kunde i Effihub.

Under ‘Kunder > Indstillinger’ kan du tilpasse standardindstillingerne der bruges, når der oprettes nye kunder.

Det kan du læse mere om her >

Du kan også opsætte integration til dit regnskabssystem og hurtigt importere alle dine kunder ind på din Effihub konto.https://help.effihub.com/da/artikel-kategori/integrationer/

4 Inden du inviterer dine kunder ind i din kundeHUB

Før du inviterer dine kunder ind i din kundeHUB (kundeportal), så er der et par ting vi vil forslå du gør først.

Det kan du læse mere om lige her >