Inden du kan oprette et klippekort, skal du først oprette kunden, som klippekortet skal tilknyttes. Vil du vide hvordan du opretter en kunde, så klik her.

Opret klippekort

Der findes to typer af klippekort i Effihub. Standard klippekort er 'engangsklippekort', mens periodiske klippekort er klippekort, som automatisk fornyes efter en forudbestemt periode.

OBS! I bunden af artiklen finder du videoer, der beskriver både standard og periodiske klippekort.

Du vælger selv enhed, pris, antal klip, udløb, m.m., når du opretter klippekort.

For at oprette et nyt standard eller periodisk klippekort, går du til menupunktet 'Klippekort > Opret klippekort'. Vælg derefter, om det skal være et standard eller periodisk klippekort.

Nu skal du vælge, hvilken kunde klippekortet skal tilknyttes. Klik på 'Kunde (vælg en kunde)' og find kunden i drop down listen eller begynd at taste kundens navn og listen sorteres ift. din indtastning.

Du kan enten oprette et nyt klippekort fra bunden 'Opret ny fra bunden', eller du kan vælge en allerede oprettet skabelon. Skabeloner kan være meget nyttige og spare dig noget tid. Se guiden for klippekortskabeloner for at se, hvordan du opretter en skabelon.

Vælger du en skabelon, vil felterne automatisk blive udfyldt med indstillingerne fra skabelonen.

Skabeloner kan også bruges som et udgangspunkt for at oprette en ny type klippekort til den specifikke kunde. Hvert enkelt felt kan ændres og tilpasses (disse ændringer påvirker kun det klippekort, du er ved at oprette og ændrer ikke indstillingerne i den oprindelige skabelon).

Vælger du at starte fra bunden, vil felterne være tomme, og du kan nu oprette et unikt klippekort.

Standard klippekort - oprettelse

I denne video viser vi, hvordan du opretter et standard klippekort.

Periodisk klippekort - oprettelse

Her kan du se, hvordan du opretter et periodisk klippekort.