Der er flere måder at komme til en kundes detaljeside, så lige meget hvor du er i Effihub vil du altid kunne gå til en kunde med få klik.

Alle steder i Effihub, hvor kundenavnet fremstår i den blå Effihub linkfarve, er det muligt at klikke på kundenavnet og derved gå til kunden detaljeside.

Øverst i Effihub admin finder du et "Gå til kunde" felt, hvor du kan søge/vælge en kunde og med det samme blive sendt videre til kundens side.

Alle kunder oversigten

Gå til 'Kunder > Alle kunder' i oversigten, og find den kunde, du vil se detaljer for. I oversigten kan du klikke på kundenavnet eller vælge 'Se kunde' under handlinger. Dette leder dig ind på kundedetaljesiden for den valgte kunde.

Kundedetaljer siden

Når du er på en kundes detaljeside har du nogle forskellige faner/menupunkter.

Kundedata & HUB login
På denne fane kan du:

• se omsætningstal (samlet omsætning for både timeseddel og klippekort)
  • indstille kunden standard timepris (bruges på timeseddelopgaver)
  • se/redigere informationer om kunden (fx adresse og CVR nummer)
  • indstille HUB-adgang og adgang til de forskellige moduler.
  • se og oprette kontaktpersoner (HUB logins) for virksomhedskunder
  • se fakturaer fra dit regnskabssystem (kræver aktiv integration)
  • tilføje mærkater
  • se seneste team aktiviteter
  • se seneste HUB logins

Vil du se, hvordan du giver dine kunder adgang til HUB’en, så klik her.

Kundedetaljesiden ser lidt forskellig ud alt efter, om det er en privatkunde eller en virksomhed.

Timeseddel
Her har du alle timeseddelopgaver for denne kunde og du kan tilføje nye opgaver/tid.

Øverst har du overblik over fakturerbar tid, omsætning og gns. timepris (faktureret tid).

I tabellen med opgaver kan du redigere og slette eksisterende opgaver, registrere nye afsluttede opgaver og fakturere opgaver.

Læs mere om timesedler her

Klippekort
Dette er din oversigt over alle klippekort der er oprettet på kunden. Her kan du registere klip, oprette nye klippekort, se opgave logs, hente klippekort log som PDF mm.

Læs mere om klippekort her >

Noter
Et område hvor du kan skrive interne noter på kunden. Disse noter er ikke synlige for kunden i din kundeHUB.

Se HUB
Klik her for at "imitere" et login på kundeHUB siden som det vil se ud, når kunden logger ind (åbner i en ny fane).