Hvis du bruger regnskabsprogrammet Billy, så har du mulighed for at aktivere integration til regnskabsprogrammet Billy.

Med Billy integrationen aktiveret får du bl.a. mulighed for at oprette en faktura på et klippekort samtidig med, du opretter klippekortet.

OBS! Det er endnu ikke muligt at oprette fakturaer for periodiske klippekort.

Sørg først for, at du er forbundet til din Billy konto med fakturering aktiveret, og at du har opsat dine standard faktureringsindstillinger. Gå til 'Indstillinger > Integrationer' og tryk på indstillinger i Billy boksen (såfremt du har oprettet forbindelse).

Aktiver fakturering og vælg dine standardindstillinger.

Fakturering via Billy kræver, at kunden, du vil fakturere, er synkroniseret med Billy. Dvs. der lavet en parring mellem kunden i Effihub og kunden i Billy. Klik her for at se, hvordan du kører en synkronisering af kundedata.

Opret klippekort og faktura samtidig

Når du opretter et nyt klippekort, har du to knapper nederst til højre.

'Opret nyt klippekort' vil oprette klippekortet uden at oprette en faktura i Billy.

'Opret og bogfør' giver dig mulighed for at oprette klippekortet i Effihub og samtidg oprette en faktura i Billy (kun muligt, hvis kunden er synkroniseret med Billy).

Klikker du på 'Opret og bogfør', så opretter vi først klippekortet i Effihub, og du sendes automatisk til en ny side, hvor du kan redigere indstillingerne for fakturaen, som oprettes.

Øverst ser du detaljerne for klippekortet. Disse data bliver brugt til fakturaen. Nedenfor kan du se et eksempel på en Billy faktura, som er oprettet af Effihub.

Faktura som kladde

Vælg handlingen 'Opret kladde', hvis du vil nøjes med at oprette fakturaen i Billy som en kladde. Du kan så på et senere tidspunkt logge ind i Billy og bogføre fakturaen. Det kan også være fint at lave de første par fakturaer på denne måde, så man sikrer sig, at alt der ud som forventet.

Du kan indstille betalingsbetingelser, dage, standardprodukt og ekstra overskrift.

Bogfør og send faktura

Under 'Handlinger' kan du vælge 'Overfør, bogfør og e-mail'. Vælger du denne handling, så får du et par ekstra indstillinger.

Du kan nu også tilpasse e-mail emne og indhold.