Der er flere måder, du kan starte klipregistrering, når du har løst en opgave for en kunde.

Obs! For at kunne registrere klip, skal du først have oprettet kunden og et klippekort til den kunde.

Du kan enten:

1) Overføre en stopur opgave til et klippekort. Læs mere her

2) Gå til "Klippekort > Registrer klip" i menuen

3) Gå til kundens detaljeside og klik på klippekort fanen. Her kan du finde det pågældende klippekort i oversigten og klikke på menuen i kolonnen 'Handlinger'. Her vælger du 'Registrer klip' i dropdown menuen.

4) Gå til 'Klippekort > Alle klippekort' i menuen. Her kan du finde det pågældende klippekort i oversigten og klikke på menuen i kolonnen 'Handlinger'. Her vælger du 'Registrer klip' i dropdown menuen.

Sådan registrerer du klip på et klippekort

Du kan også markere en klippekort opgave som "uden beregning". Opgaven bliver registrer som normalt, men den tæller ikke med i balancen og opgaven markeres tydeligt som "uden beregning" både i admin og i din kundeHUB.

Har du aktiveret e-mail notifikationen for klip registrering, så kan du nederst slå til/fra om der skal sendes en automatisk notifikation til kunden.

Sådan redigerer du et klip/opgave

Gå til loggen for det klippekort, du vil ændre noget i. Klik på knappen "Rediger" ud for den opgave du skal ændre noget på.

Bemærk: På periodiske klippekort, som er afsluttede, er det ikke muligt at redigere datoer og antal klip på opgaver. Det er for, at regler og sammenhæng i den periodiske serie skal fungere korrekt.