Branding indstillingerne for kundeHUB'en er en vigtig del af, at dine kunder får en god oplevelse, når de logger ind i din kundeHUB. Når de ser dit logo og dine brandfarver, oplever dine kunder, at de befinder sig i dit firmaunivers.

Du kan indstille din HUB branding under 'KundeHUB > Branding' i Effihub.

Vil du se, hvordan din kundeHUB ser ud?

Gå til en kundes detalje side og klik på 'Se HUB' fanen/menupunkt.

Du kan også gå til 'Kunder > Alle kunder' i oversigten og klik på 'Se HUB' i kolonnen 'Handlinger' ud for den kunde, hvis HUB du gerne vil se. Se detaljer her.

Skift email afsender på dine automails

Du kan tilføje dit egen e-mail som afsender på alle automails der sendes fra Effihub til dine kunder. Læs hvordan her.

Upload dit logo, så dine kunder kan se det i kundeHUB’en og ved login. Vi foreslår, at du bruger et PNG billede (med transparent baggrund), når du uploader dit logo – men JPG billeder kan også bruges.

Vi har gjort det så nemt som muligt for dig. Billedet bliver skaleret proportionelt til at passe indenfor 320 x 160 px, uanset om du uploader et billede i bredformat, højformat eller kvadratisk.

Hvis du ikke uploader et billede, så bliver dit firmanavn anvendt på den måde, som du har skrevet det under menupunktet “HUB indstillinger > HUB kontaktside”.

Virksomhedsfarve

Din virksomhedsfarve bliver brugt til udvalgte elementer i din kundeHUB og i e-mail notifikationer, der sendes fra Effihub. Det skal helst være en farve, som ikke er for lys, da den står op imod hvide og lysegrå elementer i HUB’en.

Vælg din farve ved at klikke på farveprøven til højre. Du kan også indtaste en specifik hex eller RGB kode i feltet. RGB koder skriver du i dette format: rgb(255,255,255).

Standard klippekortgrafik

Upload et billede/grafik som du vil bruge som standardbillede til dine klippekort. Billedet bliver skaleret proportionelt til at passe indenfor 200×200 px, så et firkantet billede er bedst, men billeder af alle størrelser og formater fungerer.

Vi har designet en række forskellige klippekort ikoner/billeder, som du er velkommen til at downloade og bruge i Effihub og på din hjemmeside.

Download klippekortgrafik her >

Både på skabeloner og på nyoprettede klippekort (både standard og periodiske) er det muligt at skifte klippekortgrafikken for den specifikke skabelon eller det specifikke klippekort.