e-conomic er et regnskabsprogram til selvstændige og mindre virksomheder. Hvis du allerede bruger eller har tænkt dig at bruge e-conomic til dit regnskab, så kan du aktivere integrationen til Effihub og gøre din hverdag lidt lettere.

Med e-conomic integrationen til Effihub kan du:

1. Synkronisere kunder mellem Effihub og e-conomic, så du kun behøver oprette dem et sted.
  2. Oprette e-conomic fakturakladder direkte i Effihub.
  3. Vise dine kunders fakturahistorik i din kundeHUB, så de altid har adgang til gamle fakturaer.

Opret forbindelse til e-conomic

1. Log ind i din Effihub løsning og gå til 'Indstillinger > Integrationer'.
  2. Tryk på knappen 'Opsætning' i e-conomic boksen.
  3. Følg instruktionerne på opsætningssiden.

e-conomic indstillinger

Når du har oprettet forbindelse, vil du blive ført til e-conomic indstillinger i Effihub. Her vælger du hvilke funktioner, du vil aktivere, og sætter dine standardvalg (afhængigt af hvad du aktiverer).

Synkroniser kunder til og fra e-conomic

Tryk på knappen 'Start' for at gå til kundeimport, hvor du nu har fået en ny funktion tilgængelig.

Du kan læse mere om synkronisering med e-conomic her

Aktiver fakturering via e-conomic

Aktiver denne funktion for at gøre det muligt at oprette fakturakladder i e-conomic via Effihub. Når du opretter et nyt klippekort, kan du samtidig overføre det som en fakturakladde til e-conomic.

Når du aktiverer fakturering, får du nogle ekstra indstillinger til rådighed, som vi skal bede dig kigge på. Når vi sender en faktura fra Effihub via e-conomic, så skal du vælge hvilke indstillinger, vi skal bruge som standard (kan redigeres pr. faktura).

Læs mere om fakturering via e-conomic her

Aktiver fakturahistorik i HUB'en

Med denne funktion aktiveret vil alle dine kunder få en nyt menupunkt, når de logger ind i din kundeHUB.

Menupunktet 'Fakturaer' giver dine kunder mulighed for at hente gamle fakturaer fra dig. Vi viser dem simpelthen hele kundens fakturahistorik fra e-conomic.

Du vil også have adgang til kundens fakturahistorik i Effihub admin. Bare gå til kundens detaljeside og tryk på 'Vis fakturaer fra e-conomic'.

Bemærk at kunden skal være synkroniseret med e-conomic for, vi kan vise fakturaer.