Min konto og abonnement

Du finder ‘Min konto’ under menupunktet ‘Indstillinger’.

På denne side finder du overblik over dit Effihub abonnement og betalinger. Det er også her, du opgraderer din prøvekonto til betalt abonnement.

Min konto siden er kun tilgængelig for kontoejere.

Betaling

Betalinger håndteres sikkert via Stripe, og Effihub er på intet tidspunkt i besiddelse af dine kortoplysninger. Vi modtager Visa, Mastercard og American Express via Stripe.

Licenser

Du kan tilføje flere licenser og opsige licenser på denne side. Tilføjer du nye licenser midt i en betalingsperiode, så bliver du ved næste betaling opkrævet et forholdsmæssigt beløb for den/de nye licens(er) for perioden fra tilføjelse til næste betaling.

Du kan opsige enkeltlicenser, som ikke er i brug. Hvis alle dine licenser er i brug, skal du først slette en eller flere brugere i dit team, før du kan opsige licensen. Det gør du på siden ‘Indstillinger > Mit team’.

Når du sletter en teambruger kan du enten vælge en anden bruger, som vi skal overføre “ejerskabet” af opgaver til eller du kan arkivere brugeren, så brugeren kan forblive ansvarlig på opgaver (så historikken stemmer). Begge metoder frigiver licensen, så den kan bruges til et nyt teammedlem. Læs mere her.

Vær venligst opmærksom på, at licenser opsiges omgående og evt. balance for resten af abonnementsperioden ikke refunderes jvf. vores Abonnementsvilkår.

Opsigelse af konto

Skal din Effihub konto opsiges, så bare skriv til os i chatten eller på support@effihub.com og så vender vi tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Der er ingen binding i Effihub, udover den periode du allerede har betalt for. Krydser din opsigelse og vores bekræftelse heraf datoen for næste betaling (f.eks. hen over en weekend), så tilbagebetaler vi den betaling, som er trukket efter din opsigelse er sendt.