Min konto findes under menupunktet 'Indstillinger'.

Min konto siden er kun tilgængelig for kontoejere. Det er her, du opgraderer fra prøvekonto til betalt.

Betalinger håndteres sikkert via Stripe, og Effihub er på intet tidspunkt i besiddelse af dine kortoplysninger. Vi modtager Visa, Mastercard og American Express via Stripe.

Du kan tilføje flere licenser og opsige licenser på denne side. Tilføjer du nye licenser midt i en betalingsperiode, vil du ved næste betaling blive opkrævet et forholdsmæssigt beløb for den/de nye licens(er) for periode fra tilføjelse til næste betaling.

Du kan kun opsige licenser, som ikke er i brug. Så hvis alle dine licenser er i brug, skal du først slette en eller flere brugere i dit team, før du kan opsige licensen. Det gøres på siden 'Indstillinger > Mit team'.

Når du sletter en teambruger, vil du blive bedt om at vælge en anden bruger, som ejerskab af opgaver overføres til.

Kontoejerens licens kan ikke opsiges fra 'Min konto' siden (kommer snart), men skal bare opsiges ved at sende en mail til suppport@effihub.com.

Vær venligst opmærksom på, at licenser opsiges omgående og evt. balance for resten af abonnementsperioden ikke refunderes jvf. vores Abonnementsvilkår.