Effektivitet er nøgleordet i Effihub. Derfor er målet, at vi taler sammen med dine andre favorit værktøjer, såsom Google, Dropbox, e-conomic, Dinero, Billys, WooCommerce, WordPress m.m.

https://effihub.com/integrationer/ kan du se hvilke integrationer, der er færdigudviklet på nuværende tidspunkt.

Når du er logget ind på din Effihub konto, findes integrationer under menupunktet 'Indstillinger'.

Er boksen grå, er udvidelsen ikke aktiveret - og er boksen blå, så er den pågældende integration aktiveret korrekt, og du vil kunne tilgå dens indstilligner.

Hver integration har sin egen opsætningsmanual, som du bliver guidet igennem i løbet af opsætningen.

Vi tilføjer nye integrationer i takt med, de bliver færdige. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få besked. Tilmeld dig her.

Vi hører gerne fra dig, hvis der er integrationer, du savner. Skriv til support@effihub.com, og vi skal se, hvad vi kan gøre.