Under menupunket 'KundeHUB' finder du undermenuen 'Privatlivspolitik'. 

Her har du mulighed for at indsætte et link til din virksomheds privatlivspolitik eller indsætte/skrive den i tekstfeltet, hvis du ikke har den liggende på din webside. 

Dette vises til dine kunder, når de logger ind første gang, og de vil blive bedt om at bekræfte, at de har læst privatlivspolitikken, inden de kan gå videre.

At indsætte sin privatlivspolitik er ikke påkrævet, da det er op til dig som dataansvarlig at vurdere, om din virksomhed vil kræve læsning af privatlivspolitkken eller ikke. 

Hvis du indsætter enten et link til din privatlivspolitik eller tilføjer tekst i privatlivspolitik feltet, så vil alle kontaktpersoner blive bedt at bekræfte, at de har læst privatlivspolitikken ved næste kundeHUB login. 

Hvis du senere laver ændringer i din privatlivspolitik, kan du let bede om "genbekræftelse" ved at klikke på “Nulstil samtykke” knappen nederst (alle kontakter vil få vist privatlivspolitik link og bekræftelse igen ved næste login).

Fandt du dit svar?