Hvis du bruger regnskabsprogrammet Dinero, så har du mulighed for at aktivere integration til Dinero i Effihub

Med Dinero integrationen aktiveret får du bl.a. mulighed for at oprette en faktura på et klippekort samtidig med, du opretter klippekortet.

OBS! Det er endnu ikke muligt at oprette fakturaer for periodiske klippekort.

Sørg først for, at du er forbundet til din Dinero konto med fakturering aktiveret, og at du har opsat dine standard faktureringsindstillinger.

Gå til 'Indstillinger > Integrationer' og tryk på indstillinger i Dinero boksen (såfremt du har oprettet forbindelse).

Aktiver fakturering og vælg dine standardindstillinger.

Fakturering via Dinero kræver, at kunden, du vil fakturere, er synkroniseret med Dinero. Dvs. der lavet en parring mellem kunden i Effihub og kunden i Dinero.

Klik her for at se hvordan du kører en synkronisering af kundedata.

Opret klippekort og faktura samtidig

Når du opretter et nyt klippekort, har du to knapper nederst til højre.

'Opret nyt klippekort' vil oprette klippekortet uden at oprette en faktura i Dinero.

'Opret og bogfør' giver dig mulighed for at oprette klippekortet i Effihub og samtidig oprette en faktura i Dinero (kun muligt, hvis kunden er synkroniseret med Dinero).

Klikker du på 'Opret og bogfør', så opretter vi først klippekortet i Effihub, og du sendes automatisk til en ny side, hvor du kan redigere indstillingerne for fakturaen som oprettes.

Øverst ser du detaljerne for klippekortet. Disse data bliver brugt til fakturaen. Nedenfor kan du vælge et tilsvarende produkt i Dinero og redigere andre indstillinger.

Faktura som kladde

Vælg handlingen 'Opret kladde', hvis du vil nøjes med at oprette fakturaen i Dinero som en kladde. Du kan så på et senere tidspunkt logge ind i Dinero og bogføre fakturaen. Det kan også være fint at lave de første par fakturaer på denne måde, så man sikrer sig, at alt der ud som forventet.

Du kan indstille betalingsbetingelser, dage, standard produkt og ekstra overskrift.

Bogfør og send faktura

Under handlinger kan du vælge "Overfør, bogfør og e-mail". Vælger du denne handling, så får du et par ekstra indstillinger.

Du kan nu også tilpasse e-mail emne og indhold.

Opret klippekort uden fakturering

Hvis du vælger 'Opret nyt klippekort' uden samtidig at oprette en faktura, så vil klippekortet blive oprettet helt som normalt.

Vil du senere oprette en faktura for klippekortet, så findes der en 'Opret faktura' knap på opgave log siden for selve klippekortet.

Dette kan du også bruge hvis du vil gensende en faktura til Dinero. Fx hvis du først har oprettet fakturaen som kladde, men derefter fundet en fejl. Du kan så redigere klippekortet og gensende fakturaen til Dinero.