Brugervenlige timesedler & indsigt i nøgletal

Mange benytter både løbende timeafregning og klippekort overfor deres kunder, og Effihub kan håndtere begge dele :o)

Timesedler bruges til medgået tid, som du fakturerer efter at opgaven er udført. På timesedler kan du kun registrere tid.

Timeseddel interfacet er intuitivt og brugervenligt at bruge, hvilket gør det let og enkelt at registrere timer på dine kundeopgaver.

Du får 100% overblik og indsigt i dit tidsforbrug. Og du kan se nøgletal for bl.a. beløb til fakturering, gennemsnitlig timepris og omsætning.

Ved månedens eller periodens udgang kan du ligesom med dine klippekort fakturere timerne direkte fra Effihub via dit regnskabssystem.

Sådan bruger du timesedler

Hvis du vil bruge timesedler i din forretning, så start med at indstille din standard timepris. Det gør du under "Timesedler > Indstillinger"

Se denne gennemgang af timesedler modulet og se, hvordan du registrerer tid og får overblik over hvilke timer, der kan faktureres.

Hvad er timesedler?

I denne video gennemgår vi hvad timesedler er og hvad det bruges til.