Under "KundeHUB > Modulvisning" kan du med et klik aktivere eller deaktivere et modul/funktion i din kundeHUB for alle dine kunder på en gang.

Overordnet HUB adgang

Du kan aktivere eller deaktivere overordnet HUB-adgang for alle kunder på én gang. Denne funktion vil IKKE automatisk invitere dine kunder eller oprette nogen kontakter - den ændrer kun den overordnede indstillingen for HUB adgang.

Hovedmoduler (klippekort, timeseddel arkiv mm.)

Her kan du kun aktivere eller deaktivere adgang til bestemte moduler i din kundeHUB. Det vil kun påvirke kunder, der har “overordnet HUB-adgang” aktiveret. Dvs. ved at klikke på “Klippekort” aktiveres / deaktiveres modulet for alle kunder, der har HUB-adgang.

Ekstra muligheder

De ekstra muligheder virker på samme måde som hovedmodulerne. De kan kun aktiveres/deaktiveres for kunder som har forældremodulet aktiveret. Dvs. aktivering af priser på timeseddel vil kun påvirke kunder som har timeseddel visning aktiveret.

Fandt du dit svar?