Under "Indstillinger > Partnerprogram" (kun synligt for kontoejer eller administrator roller) finder du link til vores partnerprogram.

Er du ikke oprettet som affiliate partner allerede, så er der link til en side, hvor du kan læse mere og tilmelde dig. For hver betalende kunde du skaffer, får du 300 kr. som tak.

Er du allerede oprettet som affiliate er der link til vores partnerportal, hvor du finder dit unikke affiliate link og hvor du kan følge med i dine henvisninger og udbetalinger.

Effihub kontoejere har også mulighed for at tilføje deres affiliate link i feltet på denne side. Så vil det link blive brugt på det "Powered by Effihub" link der findes nederst til venstre i din kundeHUB. På den måde kan vi tracke henvisningen til dig, hvis en af dine kunder får lyst til selv at bruge Effihub i sin virksomhed.