Det er muligt registrere flere klip på et klippekort end der er til rådighed totalt. Dette kalder vi overtræk.

Når du registrerer flere klip en der er tilbage på klippekortet, så vil du få en advarsel med en bekræftelsesknap, så vi sikrer os at det er et bevidst valg og ikke en fejl.

Semi-automatisk overførsel af overtræk

Hvis der findes klippekort med overtræk kan det overføres til et aktivt klippekort (du kan kun overføre klip fra klippekort som har samme klip værdi som det klippekort du overfører til).

Når du starter en overførsel af klip skal du igennem to hurtige trin og ofte er 2-3 klik med musen nok og så er du færdig. Du får i processen mulighed for at vælge hvor mange klip der skal overføres.

Det som sker i overførselsprocessen er, at vi opretter en "minus klip" opgave på klippekortet med overtræk og en tilsvarende "plus klip" opgave på det aktive klippekort.

På den måde har du fuld historik på begge klippekort og balancen for klip brugt vil stemme total set. Det bliver på denne måde også fuldt transparent overfor din kunde at der har været et overtræk, som efterfølgende er overført til et nyt klippekort.

Sådan gør du

  1. Gå til klippekort loggen for det aktive klippekort som der skal overføres til. Her ser du en "Overfør overtræk" boks øverst til højre, hvis der eksisterer klippekort med overtræk på kunden (som har samme klip værdi som det aktive klippekort).

  2. Klik på "Start overførsel" knappen i boksen.

  3. I første trin skal du vælge hvilket klippekort der skal overføres fra (obs! vi kan kun overføre fra et klippekort af gangen, så findes der mere end et klippekort med overtræk, så skal kan du bruge overførsel funktionen flere gange).

  4. I trin 2 kan du justere hvor mange klip der overføres (max antal der kan overføres er hvad der svarer til det fulde overtræk eller antal ubrugte klip på det aktive klippekort - hvad en der er det mindste tal). Du kan også justere de standard tekster vi bruger på de to opgaver som oprettes for at udligne overtrækket og vælge om kunden skal notificeres eller ikke (såfremt du har notifikationen for klip registrering aktiveret). Kunden får kun en e-mail notifikation vedrørende de klip som registreres på det aktive klippekort.

  5. Klik på "Overfør klip" knappen og det var det!


Fandt du dit svar?