Affiliate- og partnerprogram

Tilmeld dig vores affiliate partnerprogram, og bliv betalt for hver betalende Effihub kunde, du henviser.

Under ‘Indstillinger > Partnerprogram’ (kun synligt for kontoejer eller administratorroller) kan du tilmelde dig vores partnerprogram. Du kan læse mere om det her.

For hver betalende kunde du skaffer, får du 300 kr. som tak.

Er du allerede oprettet som affiliatepartner, finder du samme sted link til vores partnerportal, hvor du finder dit unikke affiliatelink, og hvor du kan følge med i dine henvisninger og udbetalinger.

Effihub kontoejere har også mulighed for at tilføje deres affiliate link i feltet på denne side. Så vil det link blive brugt på det “Powered by Effihub” link, der er nederst til venstre i din kundeHUB. På den måde kan vi spore henvisningen til dig, hvis en af dine kunder får lyst til selv at bruge Effihub i deres virksomhed.