Databehandleraftale

Så længe du bruger Effihub (i prøveperioden eller med betalt abonnement), så skal du ifølge Datatilsynet indgå i en databehandleraftale med os.

Aftalen regulerer den databehandling, som vi – Effihub (databehandler) – foretager på dine vegne (dataansvarlig).

Din databehandleraftale oprettes og godkendes under ‘Indstillinger > GDPR’, når du er logget ind på din Effihub løsning. Det er kun kontoejer, som kan godkende databehandleraftalen.

Du kan se indholdet af vores databehandleraftalen her.

Du kan se en liste med alle vores underdatabehandlere ved at klikke her.

Har du evt. yderligere spørgsmål vedr. GDPR i Effihub, så skriv en mail til michal@effihub.com.