Importer kunder fra en CSV fil

I Effihub admin går du til ‘Kunder > Alle kunder’ i menuen. Her vælger du, om du vil importere virksomhedskunder eller privatkunder via CSV fil.

Hvad kan importeres?

Din fil skal som minimum have en kolonne med firmanavn/kundenavn.

Kolonnerne behøver ikke være i en bestemt rækkefølge. I næste skridt kan du kortlægge dine kolonner. Det er også muligt at udvælge specifikke kolonner, som du vil importere data fra, men vi anbefaler at forberede din fil, så den kun indeholder data, som skal importeres.

OBS! I menupunktet ‘Kunder > Indstillinger’ kan du indstille hvilke standardvalg, der skal gælde for visning i kundeHUB’en, når du opretter en ny kunde.

OBS: Det er kun selve kunden/virksomheden, som oprettes. Kontaktpersoner (HUB-login) oprettes ikke ved import, og der sendes ingen velkomst e-mails.

Felter som kan importeres

• Firmanavn (nødvendigt)
  • Kundenummer
  • CVR nummer
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Land
  • Faktureringsmail
  • Telefon
  • Webside
  • Noter

Kolonnevalg

Når du har valgt din CSV fil, trykker du på ‘Gå til kolonnevalg’. Her kan du bestemme, hvordan kolonnerne i din CSV fil passer med data i Effihub.

Brug tjekboksen over tabellen, hvis første række i din CSV fil er overskrifter.

Når du har kortlagt alle kolonner, kan du køre importen. Efter vi har kørt importprocessen, vil du få resultatet og besked om eventuelle fejl ifm. importen.