KundeHUB kontaktside

I din kundeHUB findes ‘Kontaktsiden’. På kontaktsiden kan dine kunder se dine firmadetaljer (navn, firmaadresse, m.m.) samt et tekstfelt, hvor du kan skrive en besked til dine kunder.

Kan du ikke finde ud af, hvordan du ser din kundeHUB? Gå til ‘Kunder > Alle kunder’ i oversigten og klik på ‘Se HUB’ i kolonnen ‘Handlinger’ ud for den kunde, hvis HUB du gerne vil se. Se detaljer her.

Gå til KundeHUB > Kontaktsiden for at tilføje dine kontaktoplysninger.

Der er to faner i HUB kontaktside indstillingerne. En til dine firmadetaljer og en til beskeden der vises på siden i din kundeHUB.

Her kan du se et eksempel på, hvordan fanen med firmadetaljer ser ud i HUB’en.

Når du har udfyldt dine firmadetaljer, så skift til fanen ‘Kontaktside besked.’

Beskeden kan indeholde en overskrift, brødtekst samt to knapper. Knapperne kan fx være links til din webside, bookingsystem eller hvad, der er relevant for din forretning. Bruger du en e-mail som URL, så bliver knappen automatisk lavet til et “mailto” link, som åbner brugerens e-mail system med din forudfyldte e-mail.

Til selve brødteksten har du nogle simple tekstredigeringsværktøjer til rådighed bl.a. fed og kursiv skrift, overskrifter, justering, punktopstilling, links m.m.

Du har også mulighed for at indsætte HTML5 video og lyd fra kilder som fx YouTube og Vimeo. Det kan du læse mere om her.