Standard indstillinger for nye kunder

Under ‘Kunder > Indstillinger’ finder du forskellige indstillinger vedrørende kundeoprettelse, og hvad dine kunder kan se i din kundeHUB.

Standardvalg

Her kan du tilpasse hvilke felter, der bliver vist, når du opretter nye kunder, samt hvilken kundetype (firma eller privatperson) du ønsker at bruge som standard (gælder også ved import af kunder).

Du kan også indstille, hvad standardsproget for dine kunder skal være (dansk eller engelsk). Dit sprogvalg påvirker alle systemtekster, beskeder i automails og i kundeHUB’en.

Du kan efterfølgende ændre sprog for den enkelte kunde, så hvis standardsproget er sat til dansk, så kan du på udvalgte kunder godt ændre det til engelsk.

Masseredigering

På fanen ‘Masseredigering’ kan du ændre nedenstående indstillinger for alle kunder på én gang. Så hvis du f.eks vil fjerne menupunktet ‘Klippekort’ i din kundeHUB for alle kunder, så kan du med to klik gøre det her.

Ændringer via masseredigeringsværktøjet ændrer det for alle kunder på din konto.

Standardindstillinger for kundeHUB og notifikationer

Scroller du lidt ned finder du flere standardindstillinger for, hvad kunden har adgang til i din kundeHUB, når du opretter en ny kunde. Alle disse indstillinger kan også tilpasses for den enkelte kunde, så dine valg påvirker kun, hvad nye kunder har adgang til.

Brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’en

Scroller du endnu længere ned kan du aktivere et ekstra menupunkt i din kundeHUB, hvor du bestemmer navnet på menupunktet og indholdet på siden.

Du kan indstille, hvad menupunktet skal hedder som standard (‘Standard menunavn’) samt indsætte tekst/indhold, som vises til alle kunder.

Du kan også tilpasse menupunkt navnet for den enkelte kunde, samt tilføje tekst/indhold, som kun vises for den specifikke kunde. Det gør du ved at

1. Gå til kundens detaljeside
  2. Under fanen ‘Kundedata & HUB-adgang’, skal du finde sektionen HUB indstillinger og tænde switchen ‘Brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’en’
  3. Gå derefter til fanen ‘Noter’ og vælg ‘Brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’
  4. Udfyld navn på menupunktet og skriv det indhold kunden skal have adgang til at se.
  5. Gem dine tekster