Min profil finder du under menupunktet 'Indstillinger'.

Her kan du indstille dine profiloplysninger og ændre dit login kodeord. Dit navn og billede bliver brugt til at vise dine kunder (og evt. kollegaer), hvem der har registreret en opgave.

Dine kunders oplevelse i Effihub bliver mere personlig, hvis du uploader et billede af dig selv. Uploader du ikke et billede, vil dit navn blive brugt.

Fandt du dit svar?