Min profil

Min profil finder du under menupunktet ‘Indstillinger’.

Her kan du indstille dine profiloplysninger og ændre dit kodeord til at logge ind. Dit navn og billede bliver brugt til at vise dine kunder (og evt. kollegaer), hvem der har registreret en opgave.

Dit profilbillede

Hvis du uploader et billede af dig selv på din profil, så bliver det både brugt i opgavelogs i din kundeHUB, og i forbindelse med opgaverne du arbejder på. Hvis I har mere end en bruger, så gør profilbillederne det hurtigere at identificere, hvem der laver hvad.

Uploader du ikke et billede, så indsætter vi automatisk dine initialer på en grå baggrund.

Navn og sprog

I boksen ‘Profil’ kan du redigere dit navn og hvilket sprog, du gerne vil arbejde i.

Har du en enkeltmandsvirksomhed, så er der nogle som vælger at skifte deres profilnavn til ens virksomhedsnavn.

Det sprog du vælger gælder kun for din egen profil og påvirker kun hvilket sprog, der bruges i Effihub, når du er logget ind.

Skift kodeord

Indtast et nyt kodeord (og gentag det), hvis du gerne vil skifte dit kodeord.

Skift e-mail

Vil du skifte e-mailen der er tilknyttet til din profil, så kan du gøre det her. Der sendes en bekræftelsesmail til den nye e-mail, du indtaster.

Ønsker du at skifte din virksomhedsmail, så skal du gå til ‘KundeHUB > Kontaktside’.

Skal du skifte din faktureringsmail for dit Effihub abonnement, så gå til ‘Indstillinger > Min konto’.