Når du opretter et nyt standard klippekort, så har du mulighed for at tilpasse klippekortets "oprettelsesdato" (datoen som vi bruger faktureringsdato i din Effihub omsætningsstatistik).

Hvis du f.eks er ny i Effihub og du har nogle eksistrende klippekort fra et andet system eller regneark, som du vil oprette i Effihub, så kan du med fordel tilpasse klippekortets oprettelsesdato, så det stemmer med hvornår du har solgt det.På den måde vil dine omsætningstal i Effihub passe.

Nogle gange kan der være behov for at ændre et klippekorts oprettelsesdato efter det er oprettet. Dette er muligt at gøre for standard klippekort.

Du kan redigere et klippekort enten fra "Handlinger" kolonnen i "Alle klippekort" oversigten eller klippekort oversigten på kundens detaljeside. Hvis du kan også gå til et enkelt klippekorts log/oversigt og her klikke på rediger (blyant ikon).

Fra "Alle klippekort" oversigten

Fra klippekort loggen

Rediger klippekort med oprettelsesdato felt