Alle projekter oversigten

I menupunktet ‘Projekter > Alle projekter’ har du det fulde overblik over alle de projekter, der er oprettet.

Øverst kan du se lidt tal for, hvor mange projekter du har ‘I gang’ eller ‘På hold’, og du kan se om nogle projekter er tæt på deadline eller har overskredet deres deadline.

Du har også en knap til at oprette nye projekter, og du kan søge efter et projekt eller bruge filtreringsmulighederne i højre side.

I projektlisten vil projekterne have forskellige kantfarver alt efter deres status. Vi viser som udgangspunkt kun projekter med status ‘I gang’ eller ‘På hold’, men du kan klikke på filteret med flag ikonet for at skifte visning og f.eks. få vist afsluttede projekter også.

For at tilgå et projekt skal du bare klikke på det i listen. For hvert projekt finder du også en mere menu (tre prikker) yderst til højre, hvor du har links direkte til underpunkter i projektet, samt mulighed for at slette projektet helt.