Hvordan logger jeg på min Effihub konto?

1 Din login URL (subdomæne)

Da du oprettede din Effihub konto, valgte du din kontos “subdomæne” og login URL.

F.eks. ‘firmanavn‘.effihub.com

Du har også modtage en velkomstmail kort efter oprettelse af din konto. Her finder du også din login URL.

2 Jeg kan ikke finde/huske min login URL?

Har du glemt din login URL, så finder du et log ind link i menuen i toppen på effihub.com

log ind i effihub

3 Find din login URL

Her er et direkte link: https://login.effihub.com/

Indtast din e-mail og så finder vi den konto du er tilknyttet (har du login til flere Effihub konto kan du få vist flere konti).

Det kan være en god ide at gemme din login URL som et bogmærke.

Det er samme login URL, som dine kunder skal bruge, når du giver dem adgang til din Effihub kundeHUB. De får blot adgang til deres kundeområde, når de logger ind, mens du og dit team vil blive ledt ind i admin-delen af jeres Effihub konto.