Jeg mangler ____ på mobilen

Mobilversionen af Effihub er optimeret til registrering af tid på farten på en mindre skærm.

Det betyder også, at der er nogle sider og funktioner, som vi har valgt at skjule på mobiltelefonen, da brugerfladen kræver mere plads, end hvad du har på en mobiltelefon.

Der er dog flere sider og funktioner på vej til mobilversionen, og hvis der er noget specifikt, du savner at kunne gøre fra mobilen, så skrive endelig til os på chatten.