Android startskærm link

For at oprette et link til din Effihub konto på din Android mobiltelefon, så skal du først åbne en browser på din telefon (kræver internetadgang).

I dette eksempel bruger vi Chrome. Processen er lignende for andre browsere, men browserens menu kan være placeret andre steder.

1. Åbn Chrome på din Android telefon
  2. Gå til din Effihub login URL (f.eks. mitfirma.effihub.com)
  3. Klik på de 3 prikker øverst til højre ved siden af URL feltet
  4. Vælg undermenupunktet ‘Føj til startskærm’
  5. Tilpas titlen og klik på ‘Tilføj’
  6. Log ind i din Effihub konto