Log ind på mobilen

Der findes ikke en Effihub app (endnu), men når du logger ind på din Effihub konto på en mobil, så får du en version, som er optimeret til tidsregistrering på farten og fungerer på mange måder som en app.

Åbn Effihub på mobilen ved at:

1. Åbne din favorit internet browser på din mobil
  2. Indtast din Effihub login URL
  3. Føj evt. siden til din startskærm (se nedenfor)
  4. Indtast din e-mail og kodeord
  5. Vælg evt. ‘Husk mig’, så du ikke skal logge ind igen næste gang
  6. Klik på ‘Log ind’

Du kan med fordel tilføje loginsiden til din startskærm, så den lægger sig sammen med dine andre apps og hurtigt kan åbnes op igen.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tilføjer et link til din startskærm, så klik på nedenstående link, der passer til din telefon type:

Se hvordan du arbejder med opgaver på mobilen her >