Iphone startskærm link

For at oprette et link til din Effihub konto på din Iphone mobiltelefon, så skal du først åbne en browser på din telefon (kræver internet adgang).

I dette eksempel bruger vi Safari. Processen er lignende for andre browsere, men browserens menu kan være placeret andre steder.

1. Åbn Safari og gå til din Effihub login URL (f.eks. mitfirma.effihub.com)
  2. Klik på den midterste knap i bunden af skærmen. Der dukker en menu med flere valgmuligheder op.
  3. Vælg ‘Føj til hjemmeskærm’.
  4. Navngiv linket og klik på ‘Tilføj’ i øverste højre hjørne.
  5. Log ind på din Effihub konto