Rapport og statistik over afsluttede opgaver

Vigtigt vedr. klippekortopgaver

For at kunne beregne og estimere den brugte tid på klippekortopgaver, så har vi tilføjet mulighed for, at du kan angive et tidsestimat pr. klippekort enhed (under 'Klippekort > Enheder').

Det er automatisk blevet implementeret for enheder i timer og minutter, men for andre typer enheder - som fx 'Møder', 'Opdateringer', m.m. - så skal du selv indstille, hvad et klip svarer til i tid.

Det virker kun for fremtidige registreringer. Har du brugt andre klippekort enheder end timer og minutter, så kan vi hjælpe med at konvertere gamle opgaver, så rapporter med afsluttede opgaver giver et mere korrekt billede af den registrerede tid.

1Rapport over afsluttede opgaver

Under menupunkterne ‘Mine opgaver’ og ‘Alle opgaver’ (kun synlige for administratorer) ser du som udgangspunkt igangværende opgaver, men øverst til højre kan du klikke på ‘Afsluttede opgaver’ for at få en rapport med statistik over alle afsluttede opgaver i en bestemt periode.

Afsluttede opgaver er opgaver og tid, der er:

• registreret på klippekort og timesedler
  • projektopgaver og intern tid opgaver, der er markeret som afsluttet.

2Dato periode, filtrering og søgning

Øverst på siden finder du et søgefelt, en dato/periode vælger og forskellige filtreringsmuligheder. Alt underlæggende statistik og opgavelisten reagerer på eventuelle søgetermer eller ændringer i periode eller filtre.

Perioden er som standard indstillet til at vise tal og statistik for ‘Denne uge’.

På ‘Alle opgaver > Afsluttede opgaver’ har du et filter til brugere, som ikke findes på ‘Mine afsluttede opgaver’.

Rapporten kan eksporteres til CSV.

Eksporterede data tilpasser dig den periode og de filtre man har valgt i rapporten. Eksportfilen inkluderer de data som også ses i tabellen nederst i rapporten.

3 Statistik

Baseret på den valgte periode kan du se, hvad det svarer til i kalenderdage og arbejdsdage (baseret på at weekender er fridage). Antallet af arbejdsdage bruges til at udregne  gennemsnit pr. arbejdsdag.

Husk, at du kan have dage, hvor du registrerer/afslutter mange flere timer, end du reelt har arbejdet den pågældende dag, fordi du måske afslutter en opgave, som har kørt over flere dage.

Derfor giver denne statistik og gennemsnit mest værdi, når du ser på den over en lidt længere periode. På den måde udligner det sig, at du nogle dage registrerer ingenting, mens du andre dage registrerer mange timer.

Total tid (reel tid)
Den totale reelle tid der er registret i perioden inklusive alle typer af opgaver (timeseddel, klippekort, projekter og intern tid).

Hvis en opgave ikke har reel tid tilføjet, så bruges den debitérbare tid.

Debitérbar tid
Den totale debitérbare tid i perioden. Dvs. klippekortopgaver, fakturerbare timeseddel opgaver og projektopgaver.

Gns. reel tid per arbejdsdag
Total tid / antal arbejdsdage i perioden. Dette giver dig en ide om, hvor meget tid du gennemsnitligt registrerer per arbejdsdag. Det giver et bedre billede, hvis du kigger på en periode over længere tid.

4 Vis mere statistik

Under de 4 første statistiskbokse kan du klikke på ‘Vis mere statistik’ for at få vist flere analyser af dine afsluttede opgaver.

Alle statistikker med økonomi er kun synlige for administratorer, så er du logget ind med en medarbejder brugerprofil, så vil du kun se statistik om tid.

Debitérbart beløb i alt
Estimereret total værdi af de debitérbare timer for den valgte periode.

Gns. debitérbart per arbejdsdag
Debitérbart beløb i alt / antal arbejdsdage i perioden. Dette giver dig en ide om, hvor meget du i gennemsnit registrerer af debitérbar tid per arbejdsdag.

Gns. faktureret timepris
Debitérbart beløb i alt / Debitérbar tid.

Gns. reel timepris
Debitérbart beløb i alt / Total tid (reel tid)

Debitérbar fordeling
Graf der viser % fordeling mellem fakturérbar tid, ikke-fakturérbar tid og intern tid.

Opgavetype fordeling
Graf der viser % fordeling mellem timeseddel opgaver, klippekort opgaver, projektopgaver og intern tid.

Tidsforbrug over dag
Graf der viser fordelingen af afsluttet tid per dag i den valgte periode fordelt på projekter, timesedler, klippekort og intern tid.

Skjul ekstra statistik
Klik her for at skjule den ekstra statistik og grafer.

5 Afsluttede opgaver oversigt

I denne tabel finder du alle afsluttede opgaver for den valgte periode, filtrering eller søgning.

Kolonnen ‘Værdi’ er kun synlig for administratorer.

Mulighederne ved klik på prikkerne under kolonnen ‘Handling’ afhænger af enkelte opgaves status (fx kan du ikke slette fakturerede timeseddel opgaver).