Timesedler introduktion

Timesedler og fakturering af medgået tid

Mange sælger deres ydelser som en blanding af projekter, løbende timeafregning (medgået tid) og klippekort – og Effihub kan håndtere alle tre typer :o)

Timesedler bruges til at registrere medgået tid, som du fakturerer, efter at opgaven er udført (ofte ved udgangen af måneden, men det er op til dig). På timesedler kan du kun registrere tid, men vi vil senere udvide det til, at du kan registrere andre ydelser/produkter på en timeseddel. Det kan f.eks. være kørsel eller udlæg.

Timeseddel interfacet er intuitivt og brugervenligt at bruge, hvilket gør det let og enkelt at registrere timer på dine kundeopgaver.

Du får 100% overblik og indsigt i dit tidsforbrug. Og du kan se nøgletal for bl.a. beløb til fakturering, gennemsnitlig timepris og omsætning.

Ved månedens udgang (eller på hvilket som helst tidspunkt du ønsker det) kan du fakturere timerne direkte fra Effihub via dit regnskabssystem.

Bruger du ikke et af de regnskabssystemer, som har en integration til Effihub, så kan du også bare markere opgaverne som faktureret i Effihub, så dine omsætningstal stemmer, og du kan se hvilke opgaver, der endnu ikke er faktureret. Du kan samtidig også eksportere en PDF rapport med de opgaver, du har faktureret, som du kan downloade og sende til kunden med fakturaen hvis nødvendigt.

Sådan bruger du timesedler

Hvis du vil bruge timesedler i din forretning, så start med at indstille standard timeprisen for din egen profil og for dit team. Det gør du under ‘Indstillinger > Mit Team’.

Du kan enten registrere tid direkte på en timeseddel i menupunktet ‘Timesedler > Registrer tid’, eller du kan starte en stopursopgave og derefter overføre den til en timeseddel, når du er færdig. Det kan du læse mere om her.

Som kontoejer eller administrator kan du altid tilpasse timepriser for den enkelte opgave, du registrerer.

Brugere med medarbejderrollen kan kun registrere deres tid og kan ikke se deres timepris og beløb.

Når en opgave er registreret på en timeseddel betragtes den som “udført og klar til fakturering”. Så længe opgaven ikke er markeret som faktureret, så kan du stadig redigere den hvis nødvendigt.

På ‘Timeseddel’ menupunktet på kundens detaljeside finder du oversigten over alle timeseddelopgaver for denne kunde. Her kan du eksportere til PDF/CSV, starte fakturering (via regnskabsprogram) eller registrere flere opgaver.

Under ‘Timesedler > Vis fakturerbar tid’ kan du få en oversigt over kunder, der har ikke-fakturerede opgaver på deres timeseddel. Dvs. en samlet oversigt over timer, der er klar til fakturering. Du kan læse mere om fakturering af timeseddel opgaver her.

Link til timeseddel

Hvis du du har brug at kopiere et link til en specifik timeseddel, så kan du ikke bare kopiere fra browserens URL felt, når du er inde på timesedlen.

Du skal i stedet bruge ‘kopier link’ knappen du finder øverst på timesedlen sammen med de andre funktionsknapper. Dette link vil automatisk redirecte dig til denne timeseddel og selvom du er logget ud inden du går til linket (rød pil på billedet). Du vil i det tilfælde først blive bedt om at logge ind, hvorefter du redirectes til timesedlen.

OBS! Linket vil kun virke for team medlemmer/brugere på din konto. Dette link vil ikke virke for dine kunder.