Indstilling af timepriser

Standard timepris per bruger

I Effihub kan du indstille en individuel standard timepris pr. bruger, som er oprettet på din konto. Disse timerpriser bruges, når der registreres tid på en timeseddel.

Dvs. bruger A kan f.eks have en timepris på 1.000,- kr, mens bruger B har en standard timepris på 1.200,- kr.

Indstilling af standard timepris pr. bruger sker under menupunktet ‘Indstillinger > Mit team’ eller ved oprettelse af en ny bruger.

Er der kun en bruger på din konto, så er det kun din egen timepris, du skal indstille (stadig under ‘Indstillinger > Mit team’).

Kundetilpassede timepriser

Du kan tilpasse brugernes individuelle timepriser på den enkelte kunde, eller du kan vælge at sætte en fast timepris, så den samme timepris bruges til alle, der registrerer tid på kundens timeseddel.

Indstilling af timepriser for en specifik kunde, finder du på ‘Kundedata & HUB adgang’ fanen på kundens side. Du finder indstillinger for timepriser i boksen under kundedetaljer.

Kontoejer og admin brugere kan altid både se og redigere deres timepris. Så disse brugerroller har altid mulighed for at ændre en timepris på en specifik opgave, de registrerer (eller ved redigering af en opgave).

Brugere med medarbejderrollen kan hverken se eller ændre deres timepris. Dvs. de registrerer bare deres tid, men får ingen info om, hvad det bliver i beløb. Kontoejer og adminbrugere kan efterfølgende justere timeprisen på en medarbejders registrerede opgaver, hvis det er nødvendigt.

VIGTIGT! Ændring af timepriser (både brugerens standard timepris og tilpassede timepriser på en kunde) vil kun påvirker fremtidige registreringer af tid.