Brugertilpasset menupunkt i din kundeHUB

Du kan tilføje et menupunkt i din kundeHUB, hvor du selv bestemmer indholdet og navn på menupunktet.

Standardindstilling for menu titel og indhold

Under menupunktet ‘Kunder > Indstillinger’ finder du standardindstillinger for det brugertilpassede menupunkt.

1. I boksen ‘Standard indstillinger for kundeHUB og notifikationer’ kan du vælge, om det brugertilpassede menupunkt skal være synligt, når du opretter nye kunder (det er den næstsidste valgmulighed).
  2. I boksen ‘Indstillinger for brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’en’ kan du vælge, hvad menupunktet skal hedde, og du kan indsætte indhold på siden. Det bliver vist til alle kunder (med mindre du slår menupunktet helt fra på specifikke kunder, hvilket er en mulighed).
  3. Hvis du øverst på siden skifter fane fra ‘Standard valg’ til ‘Masseredigering’, så kan du her slå det brugertilpassede menupunkt til eller fra for alle eksisterende kunder.

Kundetilpasset indhold til dit brugertilpassede menupunkt

Du kan på den enkelte kunde tilføje tekst/indhold, så kun den kunde kan se i kundeHUB’en. Gå på en kundeside og klik på fanen ‘Noter’. Her har du en fane til ‘Interne noter’ og en fane til ‘Brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’.

Her kan du angive en titel for menupunktet, hvis du ønsker at ændre det for denne kunde, og du kan også tilføje indhold, som kun vises til denne kunde.

På fanen “Kundedata og HUB adgang” kan du for hvert enkelt af dine kunder bestemme om disse noter/menupunkt skal være synligt for kunden, når de logger ind i kundeHUB’en. Det gør du i boksen ‘HUB indstillinger’, hvor du kan slå Brugertilpasset menupunkt i kundeHUB’ til/fra.