Alle opgaver oversigt

Under menupunktet ‘Alle opgaver’ finder du alle igangværende og planlagte opgaver, der er oprettet i jeres Effihub konto. Dvs. ikke kun dine opgaver, men alle opgaver der er oprettet af én i teamet.

OBS! ‘Alle opgaver’ menupunktet er kun tilgængeligt for kontoejer og administratorroller.

På ‘Alle opgaver’ siden finder du alle opgaver på tværs af brugere, kunder og opgavetyper. Dvs. både opgaver uden type, projektopgaver samt opgaver markeret som klippekort- eller timeseddelopgaver. Læs mere om de forskellige opgavetyper her >

Videointroduktion

Søgning og filtrering

Øverst kan du søge i opgaverne samt bruge filtre til at finjustere listen af opgaver, så du f.eks. kun ser opgaver for et bestemt teammedlem eller for en bestemt kunde.

Du kan bruge stopuret på alle ikke-afsluttede opgaver i listen, som du selv står som ansvarlig for. Det kan du læse mere om her >

Opret nye opgaver

Opret en ny opgave ved at klikke på + ikonet til højre for ‘Opgaver’ titlen.

Når du klikker på + ikonet, så oprettes der en ny opgave øverst i sektionen. Begynd at skrive titlen på den nye opgave og afslut med ‘Enter’ eller et klik med musen udenfor opgaven.

OBS! Opgavetitlen er påkrævet for at gemme/oprette opgaven.

Rediger opgavedetaljer

Når opgaven er oprettet, så kan du nemt skifte ansvarlig ved at klikke på det runde billede til venstre for titlen.

Du kan også indstille, om du vil oprette nye opgaver uden ansvarlig som standard. Det gør du ved klikke på det lille tandhjul ikon øverst til højre ved siden af filtrene og skifte til ‘Standard ansvarlig’ til ‘Ingen ansvarlig’. Indstillingen virker, næste gang du opretter en opgave. Denne indstilling er personlig.

Du kan også nemt tilføje flere detaljer om opgaven (såsom deadline, kunde og opgavetype) direkte fra opgavelisten.

Hvis du klikker på ‘Detaljer >’ så åbner du et popup vindue, hvor du har alle informationer om opgaven og kan skrive en længere beskrivelse, hvis der er behov for det. Skal du skrive meget, kan opgavevinduet åbnes i fuld skærm, så du har masser af plads.