Automatiske e-mail notifikationer

Notifikationer er en række automails og HUB-meddelelser, du kan aktivere og tilpasse efter dit behov. Det er en nem måde at automatisere din kundeservice, samtidig med, at det kan være med til at booste dit gensalg til eksisterende kunder – uden at du behøver at agere som sælger.

Du finder disse indstillinger ved at gå til ‘KundeHUB > Notifikationer’.

Det er også her, du indstiller indholdet af velkomstmailen, som sendes til dine kunder, når du giver dem HUB-adgang.

Du kan oprette disse automails/notifikationer:

• Velkomstmail
    Velkomstmailen sender login info til dine kunder, når du giver dem HUB-adgang. Det er valgtfrit, om du giver dine kunder adgang til HUB’en.
  • Når et klippekort oprettes
    Giv dine kunder besked, så snart deres klippekort er oprettet og synligt i kundeHUB’en. Du kan vælge det til/fra hver gang et nyt klippekort oprettes.
  • Ved registrering af klip på klippekort
    Send en automail til kunden, når du har registreret en ny opgave på et klippekort. Det kan du også vælges til/fra ligesom med “Klippekort oprettet” notifikationen.
  • Ved registrering af timeseddel opgaver
    Send en automail til kunden, når du registrerer fakturérbar tid på en timeseddel.
    OBS! Mailen bliver sendt, når du registrerer tiden på timesedlen (opgaven er udført). Hvis du ikke ønsker, at dine kunder skal følge med deres timeforbrug løbende, men først have besked når opgaverne faktureres, så skal du ikke aktivere denne notifikation. En anden mulighed er at aktivere notifikationen med indstillingen: “Ja, men slået fra som standard”. Så kan du selv vælge, om der skal sendes en mail eller ej, når du registrerer den enkelte opgave.
  • Når der er X klip tilbage
    Denne notifikation findes både som HUB-besked og e-mail. Brug den som servicemail for at gøre kunden opmærksom på, at klippekortet snart er brugt op. Vores erfaring er, at denne e-mail notifikation ofte leder til gensalg af klippekort. Antallet af klip kan du selv indstille.
  • Når et klippekort er opbrugt
    E-mail der sendes, når de sidste klip er brugt op på et klippekort. Det er en god service for kunden og en god mulighed for skabe et salg af et nyt klippekort.
  • X dage inden et klippekort udløber
    Giv automatisk dine kunder besked fx 30 dage inden klippekortudløb. Med en automatisk besked til kunden i god tid inden udløb, giver det kunden god tid til at få brugt de sidste klip. Du indstiller selv hvor mange dage før udløb, denne automail skal sendes.
  • Når et klippekort udløber
    Sendes på udløbsdatoen, hvis der er klip tilbage på klippekortet.
  • Når et klippekort er overskredet
    Brug denne e-mail til at informere dine kunder, hvis der er registreret flere klip end klippekortets total.

OBS. For at overholde Persondataforordningen pr. 25. maj 2018 har dine kunder mulighed for at afmelde sig dine automatiske e-mail notifikationer. Det kan de gøre ved enten at klikke på ‘Afmeld’ nederst i en af de automatiske notifikationer (de bliver afmeldt samtlige auto-notifikationer) eller i kundeHUB’en under ‘Min profil’.

Scripts – klar til brug

For at gøre det lettere for dig at komme i gang med at bruge automails og HUB-notifikationer har vi lavet en række ‘ready-to-send’ tekster til dig. Der er lavet en formel og en “casual” version, som du frit kan benytte, som de er – eller omskrive/plukke fra.
Du finder teksterne til her.